_

söndag 2 november 2014

Rast i spökhuset

Halloween 2014, red

Det är Alla Helgonahelgen och för en gång skull planerade vi att inte planera något, utan bara vara hemma och ta det lugnt. Inte en enda spik är spikad, inte en skruv är skruvad, inte en bräda är kapad. Så skönt att inte låta restaureringen styra, utan vila, leka och fika lääänge!

Men nu är det söndag förmiddag och jag känner hur det kliar i händerna. Det där innanfönstret som står där lutat mot väggen till vänster behöver en omgång färg till, för att inte tala om de bruna dörrarna bakom ryggen på oss…

Dags att byta ut damvantarna mot arbetshandskar!

4 kommentarer:

 1. Å jag önskar mig också en sån helg! Känns som att man måste bestämma sig för det för att inte känna sig stressad över allt man borde ta itu med. Härligt att sätta igång igen sen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, man måste bestämma sig!

   Det är ju slöseri om man försöker ta det lugnt och ändå går där med en gnagande känsla om att man borde ta itu med något - men det blir ändå inget gjort.

   Bestäm om av- eller på-knappen ska lysa!

   Radera
 2. Jag tänker ofta så, ikväll ska jag minsann ta det lugnt..sen känner jag ofta hur det börjar krypa i kroppen och det liksom suger i magen av längtan efter att få sätta tänderna i pågående eller nya projekt. Jag gör mitt bästa för att kompromissa, om jag "jobbar" en stund kan jag slappna av och varva ner en stund också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken bra beskrivning! Visst är det härligt att ha den känslan av LUST!

   Radera