_

lördag 15 februari 2014

Köpt och sett på Antikmässan 2014

Antikmässan

Jag och maken har kommit hem från två dagar på Antikmässan. I år hade vi gått all in efter fiaskot förra året då barnen blev sjuka i sista sekund och vi blev tvungna att ställa in. Nu ville vi ta igen och hade bokat hotellrum bredvid mässan för att maximera vistelsen. I år hade vi friska barn hos mormodern, en lång inköpslista och två dagar på plats.

Antikmässan 

Snopet nog kom vi hem med bara fyra grejer; leksakshyllan och kundkorgen på den översta bilden, en taklampa till ett av barnrummen och en klänning till mig. Av det var det bara taklampan som stod på inköpslistan. Vi behärskade oss och lät bl.a. bli att köpa de fyra barnstolarna på bilden ovanför, eftersom det är andra saker som är mer “akuta". Men så fina de är! Nätta, lätta, ljuvliga i stålrör och masonite. Jag är säker på att vi kommer att ångra oss över att vi inte köpte dem…

Antikmässan

…precis som den här tavlan, målad på siden. Jag gick tillbaka till den tre gånger och tittade och funderade. Men 500:- var ändå lite för dyr för att inte veta var den ska sitta och för att maken inte såg tjusningen med den. Så den blev kvar.

Antikmässan 2014

Kvar blev också en hel del inspiration – och det är alltid gratis. Den här tapeten fastnade både i mobilkameran och på näthinnan. Det var en hel monter som var tapetserad med den.

I morgon söndag är sista chansen för den som vill besöka Antikmässan. Gör det! Finns de här grejerna kvar går det kanske att lägga skambud..?

1 kommentar:

  1. så många fina saker
    Ha en fin eftermiddag och kväll.
    Kram
    hanna

    SvaraRadera