_

söndag 1 september 2013

Värdefullt renoveringslit

Småbarn o husrenovering
Vilken dag det blev, gårdagens öppet-hus hemma på gården! Tillslut blev det 93 personer som kom för att lyssna på oss och titta i huset. Så mycket uppmuntrande ord från intresserade människor har jag och Björn aldrig fått på samma dag; om att vi bjuder in främmande människor i vårt hem, om vår berättelse och våra restaureringstips och om hur fint huset har blivit.
Gårdagen gav mig en insikt på djupet att vårt slit med småbarn och husrenovering har betydelse för andra. Jag fick så många fina kommentarer om att mina berättelser genom bloggen, krönikorna och reportagen i Gård & Torp och bildberättelserna på Instagram inspirerar och får andra att orka lite till med sina egna restaureringsprojekt.
Vi är helt överväldigade! Idag har vi bara försökt smälta allt från gårdagen, sovit, slappat och njutit. Åh, snälla människor, vad ni gör allt slit värt!

4 kommentarer:

 1. Jätteroligt att ni fick sådan respons!!
  Jag tror ni gör en viktig sak. Att berätta att man kan rädda något gammalt nedgånget, med metoder som idag är utanför bygghandels sortiment.
  Att berätta hur fint man kan få våra gamla hus utam att ta bort "slå ihjäl" dem.
  Om andra ser vad vi kan göra med något som byggarna dömt ut. Att vi kan göra en pärla av ett vrak.
  Men jag är själv sedan mänga år en "byggnadsvårdare".
  Läser din blogg och krönikor i G&T med förtjusning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Hans för de kloka orden! "...göra en pärla av ett vrak" Den formuleringen ska jag komma ihåg!
   Och så glad jag blir över att du uppskattar det jag skriver! Vad det värmer!

   Radera
 2. Härligt att det kom så många besökare och jag är helt säker på att ni gav dem energi! Sedan är det dubbel lycka om energin läggs på rätt material, metod och med känsla. Och ödmjukhet för beprövade metoder. Något som ni verkligen har!

  Lycka till med fortsättningen av gården!
  Kramar
  Cia

  SvaraRadera