_

torsdag 29 augusti 2013

Två dagar till öppet hus

IMG_4370 - Kopia
Vilken himla respons vi har fått på öppet-hus-arrangemanget! Idag är det torsdag och (om inte ännu fler hinner anmäla sig) kommer 75 personer att kliva genom grindarna på lördag! Tillsammans med Olpersgården har vi fått 116 anmälningar till arrangemanget! Så himla roligt att så många är intresserade av gamla hus!
Mycket fin draghjälp har vi fått av pressen. I Arbetarbladet kröntes vi till byggnadsvårdsnördar och Gefle Dagblad vidareförmedlade välkomsthälsningen i skimrande motljus.
Medarrangörerna Gård & Torp och Svenska Byggnadsvårdsföreningen har jobbat på med att sprida vetskapen till prenumeranter och medlemmar. Och här hemma håller vi på fram mot småtimmarna med att städa, röja, skriva listor, förbereda föreläsningen, göra en loppis och allt annat som behövs.
Jag är helt hög på entusiasm, det ska bli så roligt att träffa er alla som kommer och hälsar på! Och tack alla läsare som lämnar så fina kommentarer här och på Instagram! Jag lovar att återkoppla när dessa bråda dagar är över. Hörs och ses snart!

1 kommentar: