_

lördag 22 februari 2014

En annorlunda födelsedag

Födelsedag, komprimerad

I dag fyller jag 37 år! Det blir ett annorlunda kalas i år. Vanligtvis bjuder jag in hela tjocka släkten. Runt omkring 20 personer brukar det bli, så för att få plats kör vi öppet hus hela dagen.

Jag har inget emot att varken fira eller att åldras – men i år var jag kalastrött. Vi firade julafton tre gånger i december och sonens femårsdag fyra dagar i januari, eftersom inte alla hade möjlighet att komma samma dag.

Så nu vill jag bara ha en lugn dag hemma med lilla familjen. Egentligen hade vi planerat en dag på stan med en avslutande middag på Gävles bästa restaurang; Matildas kvarterskrog. Men sonen fick feber så det får bli hämtpizza i stället.

På min egen dag ska jag bara göra det jag gillar mest; vara hemma med familjen, skriva, fotografera hus och pyssla med blommorna. Känns som ett klokt beslut! Och kloka beslut är väl också en del i att vara vuxen?

3 kommentarer:

 1. Låter som en bra födelsedag
  Grattis
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Stort GRATTIS på födelsedagen!

  Måste också fråga... du som är byggnadsantikvarie, vad tycker du om detta? http://www.blocket.se/stockholm/Prima_klocktornstegel_stortegel_fasadtegel_52215761.htm?ca=5&w=3

  (bild på annonsen finns här: https://pbs.twimg.com/media/BhFq9FvCYAAuRuY.jpg)

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott! Hoppas du hade en fin dag.
  Härlig bild på dig!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera